Karácsonyi trendek 2013-2014

Christmasworld Trendek 2013/2014: korszerű útmutató a szezonális és ünnepi dekorációs ágazathoz

Értékes Dzsungel, Fantázia Erdő, Izzó Sivatag, Bájos Partvidék- Az új látványok jellegzetesen és kifejezően tűnnek fel.

Melyek lesznek a kulcs eredményei az eljövendő szezonnak? Mely új termékek és ötletek  hódítanak teret, és melyek azok a régi jól beváltak, amelyek megőrzik pozíciójukat? Ezek azok a kérdések, amelyek (megmozgatják) a tervezési tanácsadók elméit bora.herke.pamisano a társadalom, divat és építészet alapvető folyásának megfigyelése során. És előbb említett divatszakértők ezen megfigyelések eredményeit felhasználva következtetnek a releváns trendekre a szezonális és ünnepi szektorban, ami a későbbiekben megtalálja az útját a mesterek pultjáról a magánemberek nappalijáig.

Az eljövendő szezon színei, mintái és anyagai kiállításra kerülnek a frankfurti Christmasworld Trend Show n Frankfurtban 2013- ban január 25 és 29 között. A Trend Show az inspiráció fő forrása nem csak a szezonális és ünnepi dekorációra specializálódott kiskereskedők, hanem a virágosoknál és kertközpontokban dolgozók számára is, ahogy az üveg- porcelán- kerámia szektor importereinek és nagykereskedőinek is. Továbbá praktikus segítséget kínál a rendeléshez és útmutatást az egyedi kiskereskedelmi hálózat tervezésében.

A 2013/2014 es Christmasworld trendjei Értékes Dzsungel, Fantázia Erdő, Izzó Sivatag, Bájos Partvidék ként lettek meghatározva. A dekoráció és tréfa könnyed élvezete minden trendben általános, stílustól függően lehet tradicionális, divatos, elegáns, vagy költői. A bora.herke-palmisano divat tanácsadója Anetta Palmisano szerint „Mindenki saját maga eldöntheti, miként díszíti otthonát, formálja meg környezetét”. Ez igaz minden összejövetelre és bármely szezon dekorációjára különösen a karácsonyra és az adventi időszakra.

 

Precious Jungle
Értékes Dzsungel : rohamra indul, extravagáns és kérkedő

Precious Jungle

Ezen trend elnevezése magáért beszél, és magyarázza dúsgazdag karakterét. Az Értékes Dzsungel az elegánsat és drágát kombinálja a dzsungel hűvös és királyi színeivel. A paradicsom értékes kövei és csillámló madarai mint virágok élesen kirajzolódnak a zöld és kék háttérpalettán. Az elegáns arany melegséget ad. A drága design és az erőteljes díszítettség uralja az anyagokat.  A választott anyagok, mint selyem, bársony és brokát dúsan hímzettek, vagy dekoratívan díszítettek. A téma hatalmas teret biztosít az inspirációnak. Az idevágó termékek skálája megfelelően változatos: virágdíszek, toll vagy virág motívumok, súlyos arannyal dekorált karácsonyi csecsebecsék, virágelrendezésbe dekorált levelek.

Fantasy Forest
Fantáziaerdő : fantázia szülte, humoros és modern

Fantasy Forest

Ez a játékos romantikus stílus eltörli a klasszikus formát. Fiatalos és modern kontextusba helyezi a hagyományos tündérmese motívumokat, és a karácsonyi piros és zöld színeket. A tündérvilág elvarázsolt erdeje rikító vörös előadásban kerül összehasonlításra zöld festékbe mártott állatokkal, erdei figurákkal. A natúr anyagok, mint a toboz vagy makk ezüstre festve segítik az absztrakt tündéri hatást. A könnyed árnyékok diszkrét elegáns megjelenést kölcsönöznek a termékeknek: apró mintás üveg és porcelán segít a gyengéd nőies hatásban. Gyapjú anyagok és filcek játékosan feltűnnek színes zsinórokkal, szalagokkal és díszítésekkel.

Ez a humoros és divattudatos kezelése a tradícióknak és meghitt ünnepi cikkeknek új perspektívát ajánl a romantikus motívumokkal ami különleges ebben a kreatív trendben.

Glowing Desert
Izzó Sivatag : Kontraszttal teli, kifejező és elegáns

Glowing Desert

Az izzó sivatag a kontraszt erejét és szépségét tükrözi. A sivatag tágra nyílt terei a naptól kirepedezett száraz tájaival, kontrasztba állítva egy lélegzetelállító színpalettával. A natúr meleg árnyékok kombinációja, az okkersárga, és homok, a lilával és az intenzív korállal erős hangsúlyról gondoskodnak. Teljes palettája a szikrázó és fényes metál színek, összehasonlítva a közönséges sivatagi háttérrel délibáb hatásra emlékeztet. Ez az aspektus kiváltképpen látható a virág termékek skálájánál: szárított fa, bogáncs, kifehérített kő portékák, és kerámia egyesítése natúr selyem szalaggal vagy vászonnal visszafojtott vidéki hatást adva. Elegáns üvegárú slír hatásokkal, szivárványszínekben játszó karácsonyi csecsebecsék, és fényes gyertyák, mindez kreatívan vibráló és izgalmas kontrasztokkal.

Gracious Coast
Bájos Partvidék : Könnyű, finom, nőies

Gracious Coast

Ez egy életerős, purista stílus finom nőiességgel. A modern pasztell árnyékok kontrasztban állnak a feketével, az antracittal, és az ekrüszínűvel. A redukált szobrászati formák az ötvenes éveket idézik, a struktúrák képlékenyek és tiszták, a felületek aprólékosan kidolgozottak. Tradicionális vonások egy modern kontextusba helyezve és tudatosan ellentétbe kényszerítve. Így történhetett például, hogy történelmi színek vörösréz metszeten a XVII, és a XVIII. Századból a modern, fényképészetileg precíz minták mellett találták magukat. Jó sok változatosság található a termékpalettán: a finom szövetek és textilek pompás struktúrákkal és kézimunkákkal nőies hatást keltenek. Finom moduláció figyelhető meg az átlátszó és a finoman színezett üveg között. A mázas és kagylóhéj technikával előállított kiváló minőségű ornamentikák finomságot és eleganciát kölcsönöznek. A Bájos Partvidék különleges karakterét a játékos dekoráció és a redukcionista egyszerűség szimultán kombinációja adja meg.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>