Karácsonyi trendek 2013

Winterwalk – Téli séta
a tiszta türkiz, csillogóan fehér és kék friss természetben

winterwalk

Téli jég-kristály minták szalagokon és a csomagoló papíron, vagy finom granulátum szerű minták kék-fehér színekben. Átlátszó üveg golyók harmonizálnak a finoman cizellált csillag mintákkal. Csillogó és csillámló üveg golyók, halvány ezüst-szürke tónusokkal, és a menta és a türkiz színek kiemelésével, hogy a jelenet teljes könnyedséget és tisztaságot árasszon. Ezüstös fényű minták a szalvétán vagy gyertyákon, minden hófehér, ezt a téli, ragyogó természetet hozza az ünnepekbe!

Spicy & Orange – Fűszer és narancs

spicyorange

Az arany csillagok, csillogó ünnepi üveg dísztárgyak egybeolvadnak az égett narancs és rezes barna a gyertyák hangulatával. Csodás díszítő minták a csomagolópapírokon, szalvétákon és a vázákon. Arany paszomány és metszetek díszítik szalagokkal és csillogó anyagokkal strukturált textíliák. Gyertyafény tükröződik a fémfelületeken, a matt és fényes csillogása mellett. Az érzékek birodalmában járunk, a fények, színek és illatok melegséget árasztanak.

Santa’s Home – A Mikulás otthona
piros, kék és zöld… vidám mint a Mikulás

santashome

Eredetiség és optimizmus kifejezői egyszerű mixtúrája a mély zöld és vörös színeknek. A hagyományos kézműves munkák és anyagok, valamint a természet ihlette minták a szabadság, a Skót Felföld vidámságát hozzák. A minták részleteikben archaikusak, és kifinomultak. Mindez a hagyományok barátságos meghitt légkörét hozza egy jóleső kényelemmel.

Fairytale Forest – Mesebeli Erdő

fairytaleforest

Apró kincsek az erdőből, mint a makkok, tobozok és apró bogyók… ezek adták az ötletet a finoman megmunkált üvegdíszekhez, amelyeket mély meleg színekkel festenek meg, mint a rozsda, narancs és sárga sáfrány. Állatok az erdőből, baglyok és a kisebb madarak, szarvasok és őzek, mind rákerülhetnek egy mesebeli jelenetben a szalvétákra és textíliákra. Mutatós virágmotívumok díszíthetik az ajándékok csomagolópapírját, a tompa fényű üveg díszek moha zöld vagy bronz, arany szegéllyel, és a gyertyák is bordás szerkezetek, mint a farönk gyertya, rusztikus mintákkal és felületekkel.

Blue Chalet
Kék faház stílus, kedves norvég hatással

bluechalet

Földes barna és a friss, hűvös árnyalatú kék jellemző klasszikus faház stílusban. A norvég hagyományos kötött minták, hagyományok ihlette ünnepi gyertyák, fényes karácsonyi díszek. Szalvéták és az ajándék-csomagolópapírja is a hagyományos kézműves norvég mintákra emlékeztetnek. Figurák a téli tájból, mint a rénszarvas, a bagoly vagy a medve mellett, stilizált karácsonyfák. Vidáman díszített szalagok, hogy az ismert norvég hangulat északi varázsát az otthonunkba varázsolhassuk.

Forrás: Christmas Trend Group

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>