Karácsonyi trendek 2014

Karácsonyi otthon

Karácsonyi otthon - Karácsonyi trendek 2014

Karácsonyi otthon – Karácsonyi trendek 2014

Meleg, érzéki piros árnyalatok a világos barnával és fényes fehérrel az otthonos és nyugodt érzés keltik bennünk, egy meghitt családias körben. Vidám konyhai mintákat (abroszon, szalvétán és díszítő szalagokon) a kézzel kötött norvég pulóverek mintái inspirálják csakúgy mint a csomagolás kiegészítőinek mintáit (csomagolópapír, dekor szalagok és kiegészítők). A tél kékjeként kerül előtérbe a kék egy sötétebb árnyalata, mint egy friss kontúrként kiemelve ezt a meghitt családias melegséget. Egyszerű rajzok örökzöldek és csillagok díszítik majd a klasszikus formájú tömb-gyertyákat.

Fagyöngy (az erdő friss lehelete)

Fagyöngy - Karácsonyi trendek 2014

Fagyöngy – Karácsonyi trendek 2014

Mohazöld, örökzöld, fagyöngy – ez a természetes színekben gazdag vonal biztosíthatja az ünnep nyugodt légkörét. Az állat figurák, mint a bagoly a téli erdőt idézik és jelennek meg különféle formákban (párácska, abrosz, karácsonyfadísz, gyertya). Az állati minták mellett megjeleni a fenyő és annak anyaga, a fa kissé rusztikus formában is (farönk, hasáb). Természetes textúrák és anyagok jellemzik, amik mint ha a föld illatát az erő párás leheletét közvetítenék felénk: fa, magok, toboz, fenyőág, moha, fagyöngy…

Lágy örökség

Lágy örökség - Karácsonyi trendek 2014

Puha örökség – Karácsonyi trendek 2014

Halvány sötét árnyalatú rózsaszín jellemzi. Az idő mint ha megállna egy pillanatra és mint ha mesebeli tündérek igazgatnák a karácsony ezen lágy és puha hangulatát. Szatén, fotónyomatok, régi fekete-fehér megfakult képek jellemzik barokkos hatásokkal. Világos színű kristályok, matt üvegdíszek, csipkés szalagok, hímzett kiegészítők jellemzik. Egy mesebeli tündérien nőies és érzéki világ jelenik meg előttünk, amit csillag, kerek, vagy hengeres gyertyák fénye tesz még ünnepélyesebbé.

Hó hercegnő

Hó hercegnő - Karácsonyi trendek 2014

Hó hercegnő – Karácsonyi trendek 2014

Arany és ragyogó fehér. Törékeny anyagok, finom szinte pontozott mintázatok jellemzik.

Titkos szenvedély

Titkos szenvedély - Karácsonyi trendek 2014

Titkos szenvedély – Karácsonyi trendek 2014

Sötét, meleg vörös színek barna árnyalatokkal. Fémes, kissé kihűlt forró lávára emlékeztetően csillogó és érzéki egyben.

forrás: Chrstmas Trend Group

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>